Műköröm

Kővágó Renáta

Manikűr és műköröm építő

Egy nőnek kifejezetten fontos, hogy a kezei folyamatosan ápoltak és igényesek legyenek. Ezért többen hagyományos körömlakkot használnak, az azonban elfolyik, elkenődik, lassan szárad, sok idő felkenni, ráadásul felpattoghat bárhol, bármikor, ami nagyon nem egyenlő az ápolt kezek jelentésével... 

MI AZ A GÉLLAKK?

A géllakkozás az egyik legpraktikusabb körmös kezelés. A speciális körömlakk UV-fényre keményedik meg, ettől lesz igazán erős és strapabíró. Rengeteg szín közül választhatod ki a számodra legideálisabb színt, ami tökéletes fedést biztosít, ráadásul akár 4 héten keresztül kitart!

CSINÁLTASS TE IS GÉLLAKKOZÁS, MERT

  • megspórolod az időt vele, amit hagyományos körömlakkozással töltesz.
  • a kezelés után rögtön használhatod a kezeidet, a lakk nem kenődik, nem ragad.
  • akár 3 héten keresztül tökéletes fedést kapsz.
  • az megvédi a körmeidet a káros külső behatásoktól, ezzel erősítve a körmödet.
  • természetes hatású

Manikűrről és fajtáiról

A kézápolás fontos szerepet kap a társadalmi élet minden területén. Bárki számára elérhető, férfiaknak, nőknek egyaránt. A kezünkről megállapítható a korunk, egészségi állapotunk, milyen munkát végzünk, szorongóak, vagy kiegyensúlyozottak vagyunk -e. Manapság egy ápolt kéz a magabiztos fellépés és a jó megjelenés egyik feltétele. A kéz bőrét éri a legtöbb ingerhatás. Óvni kell a hőingerek, mechanikai hatások, baktériumok, vírusok és gombák okozta fertőzési veszélyektől. A sokféle vegyi anyagtól, amely a bőr kiszáradásához, védekezési mechanizmusának elvesztéséhez vezet.

Mini manikűr: akkor ajánljuk a vendégeknek, ha csak egy lakkozást szeretne a kezére. Ez előtt érdemes egy kicsit rendbe hozni a körmöket és annak bőrét.

Hagyományos manikűr: bőrpuhítóban áztatjuk a kezet, feltoljuk, letisztítjuk a körömbőrt és a körömredőt. Rövidítjük, reszeljük a körmöket, és végül hidratáljuk a bőrt.

Francia manikűr: (ez ma a legelterjedtebb) bőroldó anyaggal kezeljük a körömredőt és az erre a célra kialakított speciális kaparóval lekoptatjuk az elhalt, leválni készülő hámszélt. Végül itt is rövidítjük, reszeljük a körmöket, és hidratáljuk a bőrt

Japán manikűr: ha körmünk töredezik, akkor remek módszer a gyógyítására a japán manikűr, ami természetes módon teszi erősebbé, sőt fényesebbé a körmeinket. Az eljárás lényege, hogy méhviaszt dolgoznak bele a körmeinkbe, és ezután következik a polírozás. A köröm rendszeres kezeléssel nagyon erős lesz, és ráadásul a fénye is megmarad. Az eljárás természetes, így semmilyen mértékben nem károsítja a körmöt.A manikűrön kívül még bővíthetjük a kézápolást kéz radírozással, anti-aging kezeléssel, kézpihentető borogatással, kéz masszázzsal.

Természetes hatású, nőies körmök!

Műköröm építés

A műkörömtől még mindig többen tartanak amiatt, hogy talán mű hatású, csúnya végeredmény születik majd. Ettől nem kell tartanod, hiszen a kuponunkkal 100%-ban természetes hatású műkörmöt kapsz, így ha nem tudod megnöveszteni a saját körmödet, vagy a gél lakk már kevés, varázslatossá teszik a kezeidet, zselével!

MI AZ A ZSELÉS MŰKÖRÖM?

A műköröm építő zselé egy folyékony, gél állagú anyag, amely UV fény hatására megkeményedik. Egy speciális ecsettel viszik fel a körömfelületre és az az alá helyezett sablonra, így hosszabbítják meg a körmödet. fénykezelés után megszilárdul, és formázható lesz az anyag. A zselé kis mértékben rugalmas, így a végeredmény nagyon hasonló lesz a természetes körömhöz.

CSINÁLTASS TE IS ZSELÉS MŰKÖRMÖT, MERT

  • megspórolod az időt vele, amit hagyományos körömlakkozással töltesz.
  • az megvédi a körmeidet a káros külső behatásoktól, ezzel erősítve a körmödet.
  • természetes hatású!
  • nem kell hosszú hónapokat várnod arra, hogy megnőjön a körmöd.
  • hosszasan biztosít nőies, ápolt kezeket.

ELLENJAVALLATOK

Fertőzött, gombás köröm, lázas, beteg állapot.