Szemhéj tetoválás
Az igéző tekintetekért!

Mindig alapos rajzolás előzi meg a szemhéjkontúr vonalak tetoválását. Minden általam készített kontúr vonal szempillatő sűrítéssel készül, ami azt jelenti, hogy közvetlenül a szempillák tövébe is pigmentálok, ezt csak precíz, digitális géppel lehetséges.

A régi klasszikus szemhéjkontúr tetoválások mellett teret hódítanak a satírozott, füstösebb hatású szemhéjsatírok, melyeket akár több színnel is el lehet készíteni szemünk színéhez, illetve a vendég elvárásaihoz igazodva. (pl.: szürke, barna, padlizsán, zöld, kék) Ezekkel a színekkel változatosabbá tehetjük a klasszikus kontúr- vonal tetoválást is.


Választható technikák:

Kontúr tetoválás
Klasszikus szemhéjkontúr tetoválás újra gondolva. Nincs az a szemforma aminek ne állna jó ez a technika. Nyilván egyéni adotságok szerint, előre megtervezett formákban gondolkodunk. Minden vendégnek egyénre szabottan tervezzük meg a Magic Liner vonalat és a hozzá illő legesztétikusabb formát pigmentáljuk, melynél számba vesszük vendégeink egyéni kéréseit is.

Füstös hatású szemhéjtetoválás
Azoknak a vendégeknek, akik nem szeretnének határozott tusvonal jellegű kontúros tetoválást, és a természetesebb megoldásokat keresik szemhéjtetoválásban is. Az ő esetükben a klasszikus kontúrvonalat elsatírozzuk különböző színekkel. Pl. szürke, barna, bátrabbaknak zöld, kék, padlizsán. Így egy púderesebb, lágyabb megjelenést nyerhetünk ennek a technikának a segítségével.

JÓ HA TUDOD...

Előtte 2 hétig már nem szabad tartós szempilla festékkel festeni. /kozmetikusnál/. A 3D-s pillákat min. 2 nappal előtte el kell távolítani.. Mire számíthatsz? A szemhéj felső, vagy asló-felső kontúrvonalaknál dagadásra, amire még másnap reggel is lehet számítani. A legrosszabb esetben is 2-3 nap után ez megszűnik./pl. extra vastag szemhéj felső vonal+alsó vonal egyszerre történő tetoválása.